Så här ser Webbpublicering med WordPress ut

Det har hänt mycket i WordPress-världen sedan boken Webbpublicering med WordPress, skriven av WPSE-redaktören Thord D. Hedengren, kom ut i sin senaste upplaga. Nya inställningar har tillkommit, befintliga inställningar flyttas i allt högre grad till Anpassaren, widgets är på utdöende, och den nya blockredigeraren har vänt upp och ned på sättet vi skapar och redigerar innehåll i WordPress.

Det är, kort sagt, dags för en ny version av Webbpublicering med WordPress, omskriven från grunden och uppdaterad med allt du behöver veta för att hantera WordPress-webbplatser år 2019. Boken får du vänta ett tag till på, men redan nu kan du få en tjuvtitt på vad boken kommer att innehålla och hur den kommer att se ut.

Vill du bli meddelad när WPmWP släpps? Anmäl dig till nyhetsbrevet på bokens webbplats.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.