Temagruppen avslutar Trusted Authors-programmet

Trusted Authors var ett program för temautvecklare som ansågs extra pålitliga. Tanken var att de skulle få publicera sina teman på wordpress.org själva, samt hjälpa temagruppen med den på tok för långa kön.

Temagruppen har stängt programmet, och skräder inte orden i sitt inlägg om varför. Trusted Authors försökte, enligt temagruppen, fortsatt spela systemet med flera användare. De följde inte kraven på teman för wordpress.org, hade GPL-problem med bilder, och översättningsproblematik. Temagruppen trodde helt enkelt att Trusted Authors skulle ha bättre koll på kraven samt hur man följer dem.

Från och med nu är alla temautvecklare lika värda, och alla teman hamnar i samma kö för godkännande innan de publiceras (eller nekas) på wordpress.org. Det är nog så det borde vara, trots allt.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.