WPSE 128: Fler inställda WordCamps i en annars lugn vecka

Det fortsätter ställas in WordCamp-konferenser till höger och vänster, men de flesta verkar ha meddelat detta nu. Några har tillkommit på listan sedan förra veckan, nämligen Kathmandu, Calgary, Houston, Las Palmas de Gran Canaria, Plovdiv, och Madrid. WordCamp San Antonio nästa helg blir däremot ett digitalt evenemang, så där kan du faktiskt vara med.

Halvt om halvt relaterat till ovan: Folket bakom tillägget Events Calendar släpper sin e-posttjänst Promoter gratis till och med den 1 juni, så att du lättare kan informera dina potentiella deltagare om förändringar.

Elementor hinner före Gutenberg med full site editing, typ. Numera sköter du nämligen hela webbens upplägg i Elementors Theme Builder på samma plats.

Utvecklare kan glädjas åt att du nu kan koppla ditt Github-konto till din wordpress.org-profil. Du gör det från profilsidan när du är inloggad.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.3.2.