WooCommerce snabbar upp utvecklingen

Ehandelstillägget WooCommerce har hållit ett ganska högt tempo med sina nya versioner på sistone, och det blir nu standard. Man har nämligen bestämt att gå över på en månadsbaserad uppdateringstakt, vilket betyder att du kan förvänta dig en uppdatering av WooCommerce varje månad. Många tryck på uppdatera-knappen blir det…

I samband med detta har man även bestämt sig för att officiellt stödja den senaste versionen av WordPress, samt de två föregående större versionerna. Det betyder att WooCommerce stödjer WordPress 5.4.1 – den senaste versionen – men även 5.3.3 samt 5.2.6, vilka är de senaste versionerna av 5.3- samt 5.2-grenen. När 5.5 släpps kommer 5.2-grejen inte längre stödjas, och så vidare.

Apropå det så har man även släppt betaversionen av WooCommerce version 4.2. Det är en mindre version med fokus på stabilitet och smärre förbättringar. Du testar den lättast med tillägget WooCommerce Beta Tester.

WooCommerce 4.2 är tänkt att släppas den 2 juni.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.