Letar du WordPress-hjälp?

Det är tuffa tider för många just nu, konstiga tider, med korttidspermitteringar och förlorade uppdrag. Samtidigt finns det behov, uppdrag, och kompetenser som kan hitta varandra.

Här vill vi på WPSE hjälpa till!

Därför bjuder vi in företag och organisationer som behöver hjälp med något WordPress-relaterat. Med WordPress-relaterat menas allt från design och utveckling, till support och redaktörstjänster, sökmotoroptimering och så vidare. Så länge det bygger på WordPress så kan du skicka in din annons.

Jobbet eller uppdraget kan vara allt från fast anställning eller projektanställning, till att anlita frilanshjälp per timme. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi en ”jobbannons” åt er, på sajten samt med ett block i nyhetsbrevet.Lite finstilt: WPSE förbehåller sig rätten att neka inskickade annonser. Det finns på intet sätt någon garanti att vi publicerar din inskickade tjänst. Publicering är gratis och tills vidare. Annonser kommer tas ned allt eftersom.

Tillsammans kan vi ta oss ur den här konstiga situationen. Sprid gärna ordet!