Webbpublicering med WordPress passerar tusenstrecket

Boken Webbpublicering med WordPress 2019 har nu köpts och laddats ned över tusen gånger, vilket förstås är väldigt kul! Egentligen passerade vi den siffran någon gång i somras, delvis tack vare att vi listade boken i Bokinfo samt satte upp distribution via Förlagssystem så att alla bokhandlar kan beställa hem boken. Detta inkluderar förstås nätbokhandlarna. I samband med detta har vi även beslutat att sluta erbjuda boken för försäljning själva, utan hänvisar istället till andra återförsäljare.

Det må vara 2020 nu, och inte 2019, men boken är absolut aktuell fortfarande, så tipsa gärna vänner och bekanta om de behöver lite mer insyn i hur WordPress fungerar.

Webbpublicering med WordPress 2019 möjliggjordes tack vare en grupp sponsorer, annars hade det inte gått att erbjuda den gratis (som ebok) eller trycka den med trådbindning, hårdpärm, och i färg. Ett stort tack till sponsorerna: Angry Creative, Divide & Conquer, GleSYS, Internetstiftelsen, Krokedil, Malmö Yrkeshögskola, Oderland, samt Servebolt!

Ny version 2021?

Det kommer en och annan fråga huruvida vi ska ta fram en ny upplaga av boken under nästa år. Just nu är inget bestämt, så vi tänkte att vi frågar er.

[forminator_poll id=”1924″]

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.