WooCommerce 5.2 släppt

Den högre uppdateringstakten för WooCommerce fortsätter att hålla i sig. Nu är WooCommerce 5.2 släppt, och du bör förstås uppdatera så snart som möjligt.

WooCommerce 5.2 är en mindre version utan några förändringar i databasen eller dylika som ska påverka teman. Det betyder att det sannolikt är en säker uppdatering för alla som redan kör 5.1, men som alltid är det inte fel att testa på en utvecklingsmiljö först.

Som vanligt numera är det främst uppdateringar av WooCommerce-blocken samt det nya admingränssnittet som dominerar. WooCommerce 5.1 innehåller koden från WooCommerce Blocks upp till 4.7, och WooCommerce Admin upp till 2.1.5. Den senare innehåller en mängd stabilitetsfixar som teamet är nöjda med.

Färdigställ inställningen av WooCommerce

Annars är det mest buggfix, som landskodskollen vilken tydligen kunde ge ett felmeddelande i vissa lägen om man använde Paypal, förbättringar i REST API:t, mer jQuery-fix, samt lite räknemissar som korrigerats. En ny liten widget i wp-admin tjatar på dig att slutföra inställningarna av WooCommerce, om du lämnade installationsguiden ofärdig.

WooCommerce 5.1 är som sagt ute nu, så sätt igång och uppdatera!

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.