Kan du hjälpa till på WordCamp Europe?

WordCamp Europe närmar sig som bekant med stormsteg. Onlinekonferensen går av stapeln den 7-9 juni, vilket är måndag-onsdag nästa vecka. Det är gratis att delta, men du behöver boka din biljett, som vi rapporterat tidigare, så glöm inte att göra det. I skrivande stund är det 400 platser kvar, men det kan komma släppas fler om de tar slut, förstås. Schemat är inte riktigt klart ännu, men det tar sig, så kika här om du undrar ifall det här är något för dig.

Arrangörerna är i desperat (nåja) behov av volontärer. Det handlar främst om att hjälpa till att moderera frågesessionerna, och allt är – förstås – på engelska.

Anmäl ditt intresse här!

Alla volontärer är välkomna till efterfesten, som – liksom konferensen – förstås är online, så det blir inte lika festligt som vanligt.