Porto är värdstad för WordCamp Europe 2022

WordCamp Europe 2021 är över och om du inte hade möjlighet att titta på alla föreläsningar live så kommer de upp på WordPress.tv vad det lider.

Nästa år blir det ett fysiskt WordCamp Europe, och det blir i Porto, i Portugal, den 2-4 juni. Om pandemin tillåter, förstås. Porto var nästa stad – WordCamp Europe är ju en ambulerande konferens – så det är bara rätt att vi får åka dit. Det blir två Contributor Days, två konferensdagar, samt en efterfest.

Redan nu söker man efter folk som kan tänka sig hjälpa till att arrangera, så om du har lust är det bara att höra av dig.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.