Glad midsommar!

Sommaren rullar in, med såväl värme som skyfall, mygginvasion och midsommarfirande. Som vanligt betyder det att WPSE tar lite ledigt, vi brukar ligga lågt under juli, inte minst för att det inte händer så hemskt mycket under sommarmånaderna.

I år är det dock lite annorlunda. WooCommerce 5.5.0 släpps den 13 juli, och WordPress 5.8 rullar ut den 20 juli. Den förra är som vanligt inte någon större version, men WordPress 5.8 bjuder på desto mer.

Nyhetsbrevets sista nummer innan ledigheten skickas i dag (den 24 juni), och kommer tillbaka först den 13 augusti. Dessförinnan kommer vi publicera en lite närmre titt på just WordPress 5.8, och när det är dags att uppdatera kommer vi förstås meddela det på såväl sajten som på vårt Twitter-konto. Det kan mycket väl bli ett specialutskick eller två under ledigheten med, den som lever får se.

Med det sagt önskar vi er alla en glad midsommar, och en bra sommar! ☀️