WooCommerce 5.5.0 släppt

WooCommerce 5.5.0 har släppts, och det kallas för en liten version. Det betyder att det borde vara säkert att uppdatera din sajt, även om det förstås är klokt att ta en backup, som alltid.

Nyheterna i WooCommerce 5.5.0:

  • Internet Explorer 11 stöds inte längre, precis som i kommande WordPress 5.8.
  • PayPal är inte längre med som standard i nya installationer (även om du kan aktivera det). Det finns ett officiellt tillägg som löser detta om du vill köra PayPal. Befintliga installationer påverkas inte.
  • WooCommerce Admin och ActionScheduler har uppdaterats.
  • Inställningssidan har skrivits om, men ändringarna ska inte påverka tillägg som utökat den.

WooCommerce 5.5.0 förbereder dessutom WooCommerce för full site editing-funktionerna i WordPress 5.8. Allt fungerar kanske inte riktigt som du tror dock, så planerar du köra ett modernt blocktema med full site editing bör du läsa den här posten först.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.