Se State of the Word med Matt Mullenweg i kväll

I kväll är det dags för Matt Mullenwegs årliga keynote-dragning, State of the Word. Den här gången är det förstås livestreamat, direkt från New York, men med en liten publik. Det kommer pratas om vad som skett under 2021, de senaste trenderna, inklusive Web3 och NFT:er, sägs det.

Join Matt as he provides a retrospective of 2021, discusses the latest trends he’s seeing, celebrates the community’s amazing wins, and explores the future. Expect to hear about a range of topics, from WordPress 5.9 and Openverse to Web3 and non-fungible tokens (NFTs).

State of the Word drar igång klockan 23:00 i kväll, den 14 december, men kan förstås även ses i efterhand. Kolla på Youtube.

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.