WordPress 5.9.1 är släppt

WordPress 5.9.1 är släppt. Det rör sig om en buggfixversion utan några speciella säkerhetshål, och den bör ha installerats automatiskt. Förutom några mosade buggar – hela 82 stycken, faktiskt – så bör du inte se någon direkt skillnad.

Skulle uppdateringen inte gått igenom, eller om du stängt av automatiska uppdateringar, så kan du alltid logga in i administrationsgränssnittet och trycka på Uppdatera-knappen. Det bör göras snarast möjligt, som alltid.

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.