WPSE 220: WordCamp Europe är i full gång 🇪🇺

🇪🇺 I dag började WordCamp Europe i Porto, Portugal. Om du är där, grattis! Om inte så finns det en livestream av båda spåren: Spår 1 och spår 2.

🛒 WooCommerce 6.6 har släppts i en första lanseringskandidat. Skarp lansering blir det den 14 juni. Med den här versionen så kräver man dessutom minst WordPress 5.8. Är du förresten webbyrå som jobbar med WooCommerce så är kanske återlanserade WooExpert-programmet något för dig?

🤑 WP Engine har köpt alla tillägg av Delicious Brains. Det betyder att de nu äger Advanced Custom Fields, WP Migrate, WP Offload Media, WP Offload SES, och Better Search Replace. Man ska tydligen inte ställa till det för kunderna, utan allt kommer vara sig likt på kort sikt. Delicious Brains kommer fokusera på SpinupWP.

💰 Groundhogg har köpt tillägget HollerBox.

📝 Nu kan du tycka till om WordPress 6.0.

🎉 WordPress har hunnit fylla 19 år.

🍺 Den 8 juni är det WordPress-AW hos Äventyret i Stockholm.

🚀 Jetpack behöver inte vara allt eller inget längre, nu är det i stället en svit av tillägg.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 6.0. Du kan mycket väl behöva uppdatera manuellt, så logga in och tryck på uppdatera-knappen bums.

— Thord D. Hedengren, redaktör


Det här numret av WPSE sponsras av webbhotellet Oderland och digitalbyrån Divide & Conquer. Stort tack!

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.