WooCommerce 6.6 släppt

Populära ehandels-tillägget WooCommerce är nu ute i version 6.6. Det är en förhållandevis liten version utan några större förändringar som bör påverka befintliga installationer, men som alltid är det klokt att testa först, och ta en backup förstås.

Nytt i 6.6 är bland annat att ehandelsblocken har nått motsvarande WooCommerce Blocks 7.6.0. Det betyder förbättringar för bland annat utvald kategori och kassaflödet.

I övrigt är det som sagt inga större nyheter i WooCommerce 6.6. Glöm inte att uppdatera!

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.