WPSE 234: WordPress 6.1 släpps på tisdag

🗓️ WordPress 6.1 närmar sig, nu är nämligen lanseringskandidat 3 ute, den sista innan skarp version på tisdag, den 1 november. Om du är nyfiken på hur den faktiska skarpa utrullningen går till så kan du läsa om processen här.

🛒 Novembers version av WooCommerce, 7.1, är ute i en andra beta, inför lanseringskandidaten den 1 november, och skarp lansering den 8:e. Även WooCommerce Blocks har fått några uppdateringar, där 8.8.0 introducerar ett nytt block för filtrering av produkter efter betyg.

🔎 WordPress Accessibility Day går av stapeln den 2-3 november, och nu är talarna utannonserade. Det är gratis att titta, så registrera dig gärna.

🎼 Nu finns det över 800 000 ljudfiler i Openverse, katalogen med fritt innehåll som bygger på gamla Creative Commons Search och numera huserar på WordPress.org.

⚜️ WordPress.org fortsätter uppdateras, designmässigt – så här går det.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.