WPSE 237: WordPress 6.1.1 är släppt

🛠️ WordPress 6.1.1 är släppt, en underhållsuppdatering som bör installerats automatiskt.

🛒 WooCommerce 7.1.0 råkade kräva PHP 7.4, vilket inte alls var meningen, så om du var snabb med uppdateringen samt kör en äldre version av PHP så kan du behöva uppdatera manuellt. Läs mer här. Förresten så har WooCommerce Blocks fått en buggfixuppdatering, till 8.9.1.

🌏 WordCamp Asia har börjat utannonsera talare till konferensen, som går av stapeln den 17-19 februari nästa år, i Bangkok, Thailand.

❡ Snart kommer du kunna installera och hantera typsnitt direkt i WordPress, eller det är tanken i alla fall. WP Tavern har tittat närmre på funktionen, som du kan testa själv med tillägget Create Block Theme.

🧑‍💻 Ska WordPress utvecklas med hjälp av Github Codespaces? Diskussion pågår.

🚨 Några lite mer populära tillägg som haft säkerhetshål och därmed behöver uppdateras: Blog2Social, Broken Link Checker, Chaty, Feed Them Social.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.