WPSE 242: WooCommerce-strul och dags för lite ledighet

🛒 WooCommerce har haft lite problem. Version 7.2.1 rullades tillbaka och blev 7.2.2, som det är viktigt att du kör en databasuppdatering (via wp-admin) efter att du installerat för att få ordning på sakerna. Problematiken beskrivs här. Samtidigt har beta 1 av WooCommerce 7.3 släppts. Skarp lansering blir det i januari.

📧 WordPress.com lanserar nyhetsbrevstjänst.

🗂️ Hjälp till att testa SQLite.

🗽 State of the Word 2022 sändes från New York, och kan förstås ses i efterhand. Bland mycket annat så utannonserades sajten som ska ta hand om nästa års 20-årsjubileum.

🚨 Några lite större tillägg som haft säkerhetshål och måste uppdateras: Download Manager, Mesmerize Companion, Royal Elementor Addons, Slimstat Analytics, Smash Balloon Social Post Feed, Starter Templates by Kadence WP, Table of Contents Plus, WPtouch.

Det här var årets sista nummer av WPSE. Tack för att ni läst, och tack till alla vänliga sponsorer. WPSE kommer tillbaka i januari.

God jul och gott nytt år! 🎄🥂

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.