WPSE 265: WordPress 6.3.1 på ingång

1️⃣ WordPress 6.3.1 är på ingång, med en första lanseringskandidat. Det rör sig om buggfixar och planerad utrullning är den 29 augusti.

⏭️ Vägen till WordPress 6.4 har förstås inletts, med nya funktioner planerade. Typsnittsbibliotek, nytt standardtema, revisioner för temadelar, samt förstås en mängd uppdateringar till blockredigeraren som du redan kan följa i Gutenberg-tillägget.

🎂 Kolla alla samlade tack apropå WordPress 20-årsdag.

🌐 WordPress.com, den hostade WordPress-tjänsten från Automattic, vill att du ska flytta till dem för dina domänbehov. Så mycket att de hjälper dig flytta från nedlagda Google Domains. De har även utannonserat stöd för vidarebefodring av dina domäner, vilket är en trevlig funktion.

💰 Apropå hosting så har Group.one köpt tre tillägg från Inpsyde: BackWPup, Adminimize, och Search & Replace (inte att förväxla med Better Search Replace). Ännu ett hostingbolag som vill äga tillägg således. Group.one ligger bland annat bakom One.com och WP.one.

🚨 Några populära tillägg som haft säkerhetshål och behöver uppdateras: Advanced File Manager, Blog2Social, InfiniteWP Client och wpDataTables.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.