WPSE 285: Meetup åker ut och Matt leder WordPress 6.5

🆕 Nyfiken på vilka som leder utvecklingen av nästa stora version av WordPress, nämligen 6.5? Listan finns här, med Matt Mullenweg i spetsen som vanligt. Första betaversionen är planerad till den 13 februari, men vill du få en känsla av vad som kommer så kan du alltid installera Gutenberg-tillägget, det är lite mer stabilt än att köra nightly-versionerna med WordPress Beta Tester.

🇹🇼 WordCamp Asia, som sker 7-9 mars i Taipei, Taiwan, behöver hjälp på contributor day. Det är en bit att åka, dessvärre.

🤝 Tjänsten Meetup kan komma att ersättas av GatherPress, ett vettigt tilltag. Lite mer bakgrund i bloggposten som utannonserar pilotprojektet.

⬆️ Tillägget Simple History, som vi skrivit om tidigare, har fått stöd för add-ons. De är betalda, men kan säkerligen vara till nytta ändå. Läs mer i bloggposten samt kika på vad som är på gång på add-on-sidan.

🚨 Några större tillägg som haft säkerhetshål och behöver uppdateras: Advanced Custom Fields (ACF), Burst Statistics, Contact Form Plugin, Essential Addons for Elementor, GiveWP, Orbit Fox, PDF Invoices & Packing Slips for WooCommerce, Photo Gallery by 10Web, WPvivid.

Thord D. Hedengren

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.