En påskhälsning till våra sponsorer

Stort tack för er hjälp!

Uppmärksamma läsare av nyhetsbrevet, samt besökare av den här webbplatsen, har noterat att jag inte tjatar om sponsorhjälp längre. Detta är för att flera företag inom WordPress-sfären ställde sig upp och sa ”vi kan och vill hjälpa till”, vilket jag är oerhört tacksam över. Så tacksam att jag tänkte att vi skulle skicka dem en liten påskhälsning, med den här posten. Klicka gärna in och kolla vad de erbjuder, för det är tack vare dem som nyhetsbrevet kan skickas ut varje vecka, och det kan komma nya poster här på WPSE.

I alfabetisk ordning, tack till:

  • Divide & Conquer – Divide & Conquer är en digitalbyrå som gör allt från företagswebbar och kampanjsidor, till ehandelslösningar och API:er.
  • GleSYS – GleSYS har mer än 20 års erfarenhet av serverhosting. Vi driver två egna klimatsmarta datacenter i Sverige och är bland annat en ledande leverantör till svensk e-handel. Signa upp kostnadsfritt – Cloud VPS från 60 kr/mån.
  • Krokedil – Vi hjälper e-handlare att effektivisera arbetsvardagen med integrationer mellan WooCommerce och system som Klarna, Budbee, Specter, Unifaun och många andra.
  • Oderland – Har du tröttnat på att bli flyttad mellan olika webbhotell? Välj ett premiumwebbhotell som är förmodligen den mest rekommenderade i Sverige. Privatägd sedan 1998 med målet att ge dig bästa prestanda, support och utvecklarverktyg.
  • Seravo – Premium hosting och förvaltning av WordPress. Låt oss på Seravo ta hand om säkerhet, hastighet och uppdateringar så att ni kan fokusera på er verksamhet i lugn och ro.

Ett stort tack till er alla, och glad påsk!

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning