Nyheterna i WooCommerce 3.2

WooCommerce 3.2 närmar sig, men inte riktigt så snabbt som tidigare sagt – den nya versionen har nämligen försenats till den 11 oktober. Betan är ute och planen är att lanseringskandidaten, den som utvecklarna tror blir den färdiga version 3.2, ska släppas den 27 september.

WooCommerce 3.2 är ingen stor version och som tidigare nämnt så bör den inte ställa till några problem vid uppdateringen.

Nytt i 3.2 är bättre kuponghantering. Nu kan du lägga till och ta bort kuponger i wp-admin, något som är varmt efterfrågat. Funktionen beskrivs i detalj här.

Tillägg till WooCommerce kommer kontrolleras från och med version 3.2. Det betyder att om ett tillägg inte är verifierat kompatibelt med den nya (och kommande) WooCommerce-versionen så syn det, så att du kan undersöka situationen innan du uppdaterar. Väldigt lämpligt. Utvecklar du WooCommerce-tillägg bör du läsa den här posten för information om hur du gör dina tillägg kompatibla med den här funktionen.

3.2 kommer även med den förbättrade valboxen SelectWoo. Det betyder att det blir lite lättare att välja bland annat länder och dylikt. Här finns en testsida om du vill leka lite med SelectWoo.

Fler shortcodes, framför allt för produkter, uppskattas säkert av många.

Alla nyheter i WooCommerce 3.2 hittar du här.

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning