Tema: Bookmark

WordPress må ha blivit ett synnerligen kraftfullt publiceringssystem som används av stora såväl som små webbplatser, men många använder det fortfarande för att blogga. Allt eftersom standardtemana har gått mer och mer från bloggrötterna så har temautvecklarna fyllt behoven.

Bookmark är ett bloggigt tema med ett kraftigt sidhuvud som med fördel har en bakgrundsbild. Du har grundläggande färginställningar, möjligheten att få första stycket att utmärkas lite extra på exempelvis poster samt en ganska trevlig menyposition som skapar ikoner till dina sociala medier-konton. Det hela ser ganska bra ut vid första anblick, men det finns förstås några problem.

För det första så är menyn inte särskilt bra gjord, den laggar rejält när du fäller ned den. Dessutom är det en hamburgar-meny uppe till höger, så om din blogg bygger på navigering via menyn är den tämligen undangömd. Du skulle kunna göra något med widgetområdena i sidfoten för navigering, men det är ändå inte idealt. Det finns några mindre designmässiga inslag som sticker lite i ögonen också, men överlag är Bookmark ett trevligt bloggtema. Ta en titt om du är ute efter nya kläder till din blogg vetja!

Ladda ner Bookmark ?

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning