Tema: Brilliant

Brilliant är ett väldigt trevligt tema med ett fint postflöde på förstasidan och modernt användande av utvalda bilder. Det är väldigt lätt att få Brilliant att se bra ut, några enstaka val gör det dessutom mer personligt till dina behov. Du kan nämligen ställa in hur posterna ska bete sig på arkivsidor exempelvis, genom att välja mellan ett rutbaserat system, stora klassiska bloggposter, en första stor post, och så vidare. Det är alltid trevligt när teman erbjuder inställningar för sådana saker, så länge det inte blir för mycket eller för stökigt. Här håller man sig främst till standardfunktioner med några enstaka inställningar, vilka kan testas i Anpassa-läget. Det är en bra sak, teman med meterlånga inställningssidor är sällan bra.

Vad som är lite tråkigt med Brilliant är lokaliseringen, det finns nämligen ingen svensk språkfil ännu, något som säkerligen löser sig framöver. Annars är det inte så svårt att översätta, vi får anledning att återkomma om sådant i ett senare nummer.

Brilliant kan passa för en blogg eller personlig webbplats, men även för en mindre redaktionell produkt, förening eller varför inte en nättidning. Väl värt en titt tycker jag!

? Ladda ner Brilliant

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning