Tema: Restaurant and Cafe

En sak jag verkligen avskyr när jag letar efter någonstans att äta är dåliga restaurangsajter. Jag är inte ensam, vilket är varför det finns ett flerat teman som vill lösa det här problemet. Restaurant and Cafe gör ett hyfsat försök som, med lite (stundtals onödigt) pillande med sidor i Anpassa-läget, ger dig en ganska trevlig och informativ sajt.

Just Anpassa-läget används för att sätta upp din förstasida, men först måste du skapa en sida för detta och välja Home Page-mallen, som du sätter till statisk förstasida. När det är gjort kan du börja anpassa toppbilder, utvalda poster (vilket förslagsvis är länkar till erbjudanden) och så vidare. Det är lite pilligt men lyckligtvis finns en länk till temats dokumentation direkt från Anpassa-vyn och där återfinns en tydlig steg för steg-guide. Vissa funktioner, som menyn, kräver att du aktiverar ett tillägg, WooCommerce för just menyn, vilket känns lite fånigt men ändå acceptabelt.

Restaurant and Cafe är en snabb lösning för dig som behöver rulla ut en restaurangsajt. Alla varianter här är kanske inte optimala men åtminstone fungerande. Ett tips för dig som vill köra det här temat är att använda ett cachetillägg om du vill att besökarna ska få en snabbladdad sida, i alla fall om du aktiverar alla sektioner.

? Restaurant and Cafe

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning