Tillägg: Duplicate Post

Duplicate Post är ett smart litet tillägg som låter dig – hör och häpna – duplicera poster. Eller kopiera snarare, kallat ”klona” i den svenska översättningen. Vitsen med tillägget är att du inte ska behöva kopiera och klistra in innehåll du redan skapat ifall det finns en lämplig förlaga i din WordPress-databas redan. Tryck bara på klona-länken i postlistan eller i Publicera-rutan inne på en post och en kopia skapas som utkast, redo att revideras så att den passar till det du ska göra. Smidigt värre.

Det finns en del inställningar du kan göra, såsom hur dina kopior ska skapas och vad som faktiskt ska kopieras. Du kan även justera vilka användarnivåer som behövs för att kunna använda kloningsfunktionaliteten, ett trevligt inslag för sajter som har många användarrättigheter. Dessutom kan utvecklare koppla in sig på Duplicate Post, men det är lite överkurs. Och nej, Duplicate Post fungerar inte bara med poster, du kan klona andra posttyper (såsom sidor) med.

Duplicate Post är ett bra exempel på ett tillägg som gör en sak och gör det bra. Om du tycker det låter smidigt att kunna kopiera poster för att snabbt komma igång med nytt innehåll så är det här tillägget för dig.

? Duplicate Post

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning