Tillägg: Maintenance

Ibland är man inte riktigt färdig med sin sajt, eller så behöver du skruva på något bakom kulisserna som kommer göra upplevelse dålig för dina besökare. Då kan det vara bra att sätta sidan i underhållsläge, samtidigt som du kan jobba vidare. Tillägget Maintenance är till för just detta, för med ett knapptryck så serverar du en informationssida till dina besökare, samtidigt som du kan jobba vidare i lugn och ro.

Maintenance har en hel del inställningar, såsom logotyp och bakgrundsbilder för olika skärmar, Google Analytics så att du kan hålla koll på besökarna, och en hel del typsnitt att välja på. Du kan till och med välja att exkludera vissa sidor eller inlägg från underhållsläget, så att exempelvis en informationssida går att besöka, men inget annat på webbplatsen. Är du inte helt nöjd med utseendet, vilket du inte kommer vara ifall du vill skriva några fler rader än bara ”kommer snart”, så kan du lägga till egen CSS direkt i tilläggets inställningar. Pro-versionen har ännu fler funktioner, inklusive nedräkning, bakgrundsvideo, samt stöd för enkel inkludering av Mailchimp eller Campaign Monitor.

Det finns flera tillägg av den här typen, och är du utvecklare kan du förstås hantera det här själv, men Maintenance är en hyfsad kompromiss om du behöver ett underhållsläge. Testa nästa gång du vill skruva på din webbplats utan att världen ska se den gå sönder live.

? Maintenance

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning