Tillägg: Publish to Schedule

Om du har haft en blogg på Tumblr någon gång så vet du hur bra deras publiceringsinställningar är. Du kan ange hur många poster du vill ska publiceras under dagen och dessutom mellan vilka tidpunkter. Beroende på hur många du har så sprids de ut allt eftersom du skriver dem vilket är väldigt smidigt.

Tillägget Publish to Schedule gör något snarlikt, med likartade inställningar. Du kan ange hur många poster du vill publicera per dag samt mellan vilka tider. Tillägget hittar sedan nästa rimliga tid och schemalägger posten till den. Det är med andra ord inte riktigt lika dynamiskt som Tumblrs lösning, där publiceringstiden kalkyleras om beroende på hur många poster du har, men ändå väldigt praktiskt om du har en väluppdaterad sajt. Inställningssidan är ganska så självklar men inte den vackraste du kan tänka dig. Det spelar förstås mindre roll, du ser den sällan.

Publish to Schedule är gratis men om du använder tillägget så överväg att donera några dollar till utvecklaren. Det är svårt att missa, för bredvid den nya “Publish to Schedule”-knappen i Publicera-rutan i wp-admin så hittar du även en donera-länk. Inte supervackert det heller, men ändå helt okej.

Ladda ner Publish to Schedule ?

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning