Tillägg: Synchronized Post Publisher

Har du någon gång behövt publicera en mängd poster, sidor, eller andra innehållstyper på en gång? Kanske är det en produktlansering, med informationssidor, blogginlägg, och WooCommerce-produkter, där alla förstås ska ut på samma gång. Då är Synchronized Post Publisher tillägget för dig.

Synchronized Post Publisher låter dig skapa grupper av innehåll som ska publiceras samtidigt. Till dessa grupper lägger du icke-publicerade utkast, alltså dina bloggposter eller sidor eller produkter eller vad det nu är, för att sedan kunna publicera allt samtidigt med ett enkelt knapptryck. Det gör hela processen smidigare, även om det förstås går lika bra, om än lite omständligare, att publicera innehållet ett i taget.

Du får mest ut av Synchronized Post Publisher när det rör sig om mycket material. Kanske är det en ny avdelning på din webbplats, då kan det bli lite konstigt för besökarna när den fylls på bit för bit. Det finns även en koppling till Mailchimp så att du kan skicka en (förberedd) kampanj direkt när gruppens innehåll har publicerats.

Synchronized Post Publisher är inte ett av de där tilläggen som alla bör ha installerat, det är ganska specifikt för de som jobbar med större sjok av innehåll. För dem kan Synchronized Post Publisher dock vara behjälpligt, så testa gärna.

? Synchronized Post Publisher

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning