Tillägg: Widgets Reloaded

Widgets Reloaded gör standard-widgetarna i WordPress betydligt mer kraftfulla, genom att ge dig Reloaded-versioner av standard-widgetarna med betydligt fler inställningar. Sidwidgeten är ett bra exempel. I normalutförande kan du välja (genom att skriva in ID-nummer) sidor som inte ska visas. I Reloaded-version kan du, utöver detta, även ställa in hur sidorna ska listas, begränsa till vissa författare, hur djupt ner i hierarkin widgeten ska gå, och mycket mer.

För utvecklare är den här typen av inställningar välbekanta, det är nämligen något som ofta används i teman och tillägg för att hantera hur innehåll visas. Det fina med Widgets Reloaded är att du får samma funktion för dina widgets och detta utan att behöva kunna någon PHP.

Widgets Reloaded lägger i dagsläget inte till några widgetar, annat än utökade versioner av standardutbudet. Du får alltså bara variationer på vad du redan har. Inte heller påverkar Widgets Reloaded några widgetar som lagts till av andra tillägg. Med det sagt så är det ett lämpligt verktyg om du förlitar dig på standardwidgetar men vill ha lite mer kontroll över dem.

? Widgets Reloaded

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning