WordPress firades med bubbel och tårta

WPSE firade WordPress 15-årsdag i Stockholm i söndags (meetup-event med lite bilder). Förutom tårta och bubbel så körde undertecknad och Helena en historiedragning, med tillhörande jazziga spellista baserat på versionernas dedikering. Tack till alla som kom trots fint väder och Mors dag… Räkna med fler WPSE-tillställningar framöver.

WooCommerce har släppts i ny version, nämligen 3.4.1. Det här är en liten uppdatering som du bör kunna installera utan problem. Apropå det så har Storefront-temat uppdaterats till version 2.3.2.

Vill du prata på WordCamp US i Nashville den 7-9 december? Anmäl intresse här.

Snart är det WordCamp i Hamilton (Kanada, den 2 juni), Osaka (Japan, den 2-3 juni), Irun (Spanien, också den 2-3 juni). Därefter är det Kent (USA, den 9-10 juni) samt Orange County (USA, den 9-10 juni) som gäller, innan WordCamp Europe går av stapeln den 14-16 juni. Apropå just WordCamp Europe så finns det nu information för besökare samt menyer för konferensen.

Några snabba: Uppdaterad integritetspolicy på wordpress.org, så här i GDPR-tider. Yoast SEO 7.0 släpptes med en bugg och det här hände. Matig guide för att flytta från Joomla till WordPress.

Den senaste versionen av WordPress är 4.9.6, som bland annat innehåller de nya integritetsinställningarna. Se till att du kör den, okej?

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning