WordPress the Card Game har nått sitt mål

Crowdfundingprojektet WordPress the Card Game har nått sitt mål. I skrivande stund har spelet skrapat ihop drygt 137 000 kr, väl över målet på 125 000 kr, med 15 dagar kvar. Vad har initiativtagaren Jimmy Rosén att säga om saken tro?

Grattis till en lyckad Kickstarter-kampanj! Trodde du att det skulle gå så här snabbt att nå målet?
Tack! Jag visste att det fanns ett visst intresse, men det är kul att se att fler än oss tycker att det här var en rolig idé som de är beredda att backa.

Hur kommer det sig att ni valde att göra den här kampanjen?
På Angry Creative till exempel så jobbar vi huvudsakligen med WooCommerce. Vi ser det som oerhört viktigt att vi kan vara med och påverka WooCommerce framtid och utformning så att det passar våra kunder. Detta ligger inte bara i vårt intresse, utan även våra kunders.

Desto fler som hjälper till i communityn och som hjälper till att utveckla produkten som vi alla är beroende av (WordPress och WooCommerce), desto bättre blir det för alla. Vi hoppas att spelet skall få folk att tänka till runt sin affärsmodell och se att det är möjligt att hjälpa till samtidigt som man hjälper till att utveckla plattformen – det är det enda sättet man kan vinna i spelet. Samtidigt vill vi ge några riktiga hjältar som drar tunga lass i communityn ett välförtjänt erkännande.

Vad kan vi vänta oss för profiler från nordiska WordPress-communityt i spelet?
Bland de mer internationellt kända finns såklart Matt Mullenweg, Mike Little, Mark Jaquith & Konstantin Oberland, men såklart så består spelet huvudsakligen av människor vi känner till härifrån Norden. Stanislav Khromov från Sverige och Bjørn Johansen från Norge är några av dem.

Det finns fortfarande chans att komma med i spelet som företagssponsor, så för den som vill ha exponering mot communityn rekommenderar jag att kolla in Kickstartern.

Hur väljer ni vilka profiler som ska vara med i spelet?
Några är utvalda av våra sponsorföretag. Resten har  valts ut av en internationell jury av människor som är aktiva inom communityn i norden.

Vad sägs om att visa några kort och vem är det som illustrerar dem?
Illustratören heter Lina Nordqvist.

Stanislav Khromov
Magnus Jepson

Du kan backa WordPress the Card Game fram till och med den 31 december. Kolla in Kickstarter-sidan och öppna plånboken vetja!

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning