ReviewSignal lyfter två välkända hostingleverantörer

Servebolt och Seravo sticker ut i årets test.

ReviewSignal är kända för sina årliga tester av hostingleverantörer, med fokus på WordPress. Det är förstås främst globala aktörer som är intresserade av att delta – få svenska potentiella kunder känner till ReviewSignals existens – men i år är det minsann två företag som WPSE-läsare borde haja till på, nämligen Servebolt och Seravo. Båda dessa är eller har varit sponsorer av WPSE, och är regelbundna inslag i den svenska WordPress-svängen, så det är kul att se att de båda gör bra ifrån sig.

Testerna genomförs i olika prissegment och varken Servebolt eller Seravo rör sig i det lägre. De återfinns däremot i de högre, med flera Top Tier-utmärkelser. Stort grattis till er båda!

ReviewSignals hostingtester är väldigt gedigna. Det är förstås ofta önskvärt att välja en svensk leverantör, men det är ändå intressant att se hur de olika jättarna står mot varandra, vad de har för problem, och så vidare. Kanske kan ReviewSignals testprocedur hjälpa till i valet av hostingleverantör? (Även om vi förstås tycker att du ska välja någon som sponsrar WPSE…)

Läs årets WordPress-hostingtest här!

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning