Välkommen till WordPress-året 2020, nu kör vi!

God fortsättning på det nya året!

I dag, den 9 januari, är WPSE tillbaka, med ett nyhetsbrev (du prenumererar väl?) i eftermiddag, och uppdateringar här på sajten.

Det har varit en ganska lugn jul och nyår WordPress-mässigt, vilket förstås är väldigt skönt. Inga stora säkerhetshål eller kontroverser har skakat vårt community. Glögg och bubbel har med andra ord kunnat inmundigas utan annalkande stresspåslag. Skönt för alla inblandade. Det är också skönt att WooCommerce 3.9 har försenats något, lanseringskandidaten kom på självaste julafton, med den 6 januari som släppdatum, men ännu har 3.9 inte dykt upp (den senaste versionen är 3.8.1 för övrigt).

Vad som är lite mindre kul är att WPSE skulle behöva fler sponsorer för att kunna komma vidare med våra planer. Just nu är det bara trotjänarna Oderland (tack Jack & Co!) och Divide & Conquer (förstås) som möjliggör vår fortsatta existens. Det har tyvärr gjort att vi fått pausa ett planerat projekt tills vidare. Förhoppningsvis lossnar det snart, vi har spännande saker planerade!

Nog om det! Nästa nummer av nyhetsbrevet, det 118:e, skickas i eftermiddag, till cirka 700 prenumeranter. Business as usual med andra ord.

Nu kör vi, som sagt!

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning