Välkommen till WPSE!

Efter hundra nyhetsbrev var det dags för en sajt!

Varmt välkommen till WPSE, som webbplats! Efter hela hundra nyhetsbrev – det första skickades den 20 april 2017 – var det helt klart dags att rulla ut den där webbplatsen. Det här är den första versionen, vi har flera spännande saker planerade framöver, men först och främst tänkte vi bli lite varma i kläderna.

En liten FAQ

Vad händer med nyhetsbrevet nu?
Det kommer ut varje torsdag som vanligt, med lite anpassad form eftersom vi har lite mer utrymme för berättande här på sajten.

Vad kommer sajten handla om?
WordPress förstås, med avstamp i vårt svenska community. Lite som nyhetsbrevet alltså, fast med mer utrymme och fler uppdateringar.

Hur ofta kommer sajten uppdateras?
Ett par gånger i veckan till en början. Det blir allt från nyheter till tilläggs- och tematester. Vi kommer även informera om WordPress-event och meetups, med fokus på Sverige.

Vem gör det här?
Thord D. Hedengren står fortsatt bakom WPSE. Han får hjälp av Helena Waern, Anders Norén, och Emma Fresk.

Okej, men vem betalar då? Det tar väl en massa tid att sköta en sajt som den här?
Japp. Våra kära sponsorer gör det möjligt att driva WPSE. Det gjorde de redan när WPSE var blott ett litet nyhetsbrev. Vi vill passa på att tacka dem alla, men i synnerhet de som valt att backa oss redan från början, innan de egentligen visste något konkret om vår nylansering. Så extrakram till Oderland, Servebolt, Seravo, och Divide & Conquer.

Created with Sketch. Scrolla för mer läsning