WPSE 42

WooCommerce 3.3.4 och betaversion av WordPress släppt

Ehandelstillägget WooCommerce har uppdaterats igen. Den senaste versionen är 3.3.4 och det rör sig om, som versionen antyder, en mindre uppdatering. Du kan med andra ord troligen installera den utan att något går åt pipan.

Betaversionen av WordPress 4.9.5 är släppt. Det är, liksom WooCommerce ovan, en mindre uppdatering så förvänta dig inga stora förändringar. Med det sagt så är en ändring, rörande max-width på bildtexter, faktiskt lite större för vissa teman. Förändringen introducerades i 4.9 och rullas nu alltså tillbaka. Vill du ha beteendet som infördes så finns en kodsnutt för detta på Make Core-bloggen. Som vanligt betatestar du lättast med Beta Tester-tillägget.

WordCamp Boston har fått datum, den 21-22 juli, om du är intresserad. De letar för övrigt efter någon som vill hjälpa till med logga och webbplats, om du är sugen?

Det diskuteras lite i temagruppen kring en alternativ variant för godkännande av teman som publiceras på wordpress.org. Om det intresserar dig så finns det sammanställt här.

Den senaste versionen av WordPress är 4.9.4. Visst kör du den?