Webbpublicering med WordPress

En nybörjarvänlig guide till att komma igång med WordPress.


WordPress är världens största publiceringssystem och används av över 30% av alla webbplatser. Det är även motorn bakom allt från appar till redaktionella system, samt driver såväl stora som små webbutiker.

Det kan kännas överväldigande att publicera något med WordPress för första gången. Därför finns den här boken – Webbpublicering med WordPress 2019 – en nybörjarvänlig guide till att komma igång med WordPress.

Webbpublicering med WordPress 2019 får du lära dig hur du installerar WordPress på ditt webbhotell, får ordning på inställningarna, skriver och publicerar innehåll, hittar teman och tillägg, samt håller din webbplats säker. Allt som behövs för att rivstarta en webbplats!

Den tryckta boken

Den tryckta versionen av Webbpublicering med WordPress 2019 är 108 sidor lång och helt i färg. Omslaget är hårdinbundet med trådförstärkning så att den verkligen tål att användas.

Köp Webbpublicering med WordPress 2019 hos:

…eller be din lokala bokhandel beställa hem boken.

E-boken är gratis!

Webbpublicering med WordPress 2019 släpps som ebok (PDF). Boken finns ute nu, och är gratis för alltid! Ladda ned med knapparna nedan:

Klar? Då vore det ju himla trevligt om du blev prenumerant på WPSE-nyhetsbrevet också, om du inte redan är det. Helt gratis förstås, med ett nummer i veckan:

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.

När?

Webbpublicering med WordPress 2019 finns ute nu!

För skolor

Vill du använda Webbpublicering med WordPress 2019 i undervisningen går det förstås alldeles utmärkt, peka eleverna till den här sidan bara så kan de ladda ned boken. Vänligen distribuera inte PDF:en själv, det är inte tanken.

Rabatt ges vid större inköp av den tryckta boken. Hör av dig om du har frågor kring detta!

Sponsorer

Ett stort tack till våra vänliga sponsorer (i alfabetisk ordning): Angry CreativeDivide & ConquerGleSYSInternetstiftelsenKrokedilMalmö YrkeshögskolaOderland, och Servebolt!

Om författaren

Webbpublicering med WordPress (såväl första som andra utgåvan) är skriven av Thord D. Hedengren. Han har tidigare sålt hundratusentals böcker till webbutvecklare, bland annat i Smashing WordPress-serien. Thord är redaktör för webbplatsen WPSE som handlar om just WordPress med en svensk vinkel.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.