Meetup om WordPress 5.3 i Stockholm den 16 oktober

WordPress 5.3 planeras att släppas den 12 november, och bjuder på många nyheter. Blockredigeraren får flera nya block, funktioner och förbättringar, administrationspanelens tillgänglighet förbättras, utvecklare får nya och förbättrade funktioner att jobba med, och ett helt nytt standardtema introduceras: Twenty Twenty. WordPress Stockholm-gruppen på Meetup bjuder nu in till ett event med fokus på den nya WordPress-versionen.

Meetupen arrangeras den 16 oktober, och hålls i vanlig ordning i Internetstiftelsens lokaler i Hammarby sjöstad. Allas vår Thord D. Hedengren går igenom nyheterna i 5.3, och presenterar även boken Webbpublicering med WordPress, som vi har berättat om tidigare. Jag och Carolina Nymark introducerar även det nya standardtemat, Twenty Twenty. Jag är design lead för Twenty Twenty och Carolina är co-development lead, så två tredjedelar av Twenty Twenty-teamet kommer att vara på plats för att berätta hur Twenty Twenty kom till och hur det ser ut nu.

Det här är agendan för kvällen:

  • 18:00 Välkomstmingel
  • 18:15 Nyheter i WordPress 5.3, Thord D. Hedengren
  • 19:00 Paus med något att äta
  • 19:30 WordPress standardtema Twenty Twenty, Anders Noren & Carolina Nymark
  • 20:00 Workshop/demo med WordPress 5.3
  • 20:30 Vi avslutar kvällen

Du hittar mer information och ett anmälningsformulär på eventets Meetup-sida. Hoppas vi ses!

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.