WooCommerce 3.8 i betaversion

Ehandelstillägget WooCommerce har släppts i en första betaversion av kommande 3.8. Det här är en förhållandevis liten uppdatering av WooCommerce, så allting gammalt ska fortsätta fungera. Självfallet är det så att betaversioner finns för att testa saker, så avvakta med att köra WooCommerce 3.8 live.

Det är inte så mycket som är nytt i 3.8, mestadels rör det sig om småputs och fixar, samt stöd för PHP 7.4. För de flesta är uppdateringarna av produktblocken förstås de mest påtagliga nyheterna. WooCommerce-blocken testas i ett eget tillägg, precis som Gutenberg gör för blockredigeraren, så det här är kanske inte nyheter för alla, men det är i alla fall version 2.4 av WooCommerce Blocks som är med i WooCommerce 3.8. Det betyder att det finns ett recensionsblock samt ett block för enkel produktsök, potentiellt användbara saker.

WooCommerce 3.8 har inte planerat att släppas i fler betaversioner, men det kan förstås bli så ändå. Lanseringskandidaten är planerad till den 15 oktober redan, och lansering blir det den 5 november.

Du testar enklast med tillägget WooCommerce Beta Tester.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.