WordCamp Europe 2021 öppnar för ansökningar

Som bekant (och väntat) så är årets WordCamp Europe en onlinetillställning. Nu har vi även fått ett datum, onlinekonferensen startar den 7 juni och pågår till den tionde, så det blir fyra dagars wordcampande framför datorn således.

Mycket mer än så är inte sagt ännu, men man har börjat efterlysa såväl talare som personer som vill hålla i workshops. För dig som vill hålla en dragning så finns det långa och korta sessioner. Vill du hålla låda lite längre så är det 30 minuter som gäller, och tio minuters utfrågning efteråt. De kortare dragningarna är tio minuter långa, med fem minuters utfrågning. Det kommer bli två spår, men huruvida det är blandat mellan spåren eller ej framgår inte i detta nu. Workshops å sin sida är 45 minuter långa.

Ansökningsperioderna stänger den 24 april, så det är hög tid att börja fila på din ansökan om du vill medverka. Inom kort kommer man även öppna för intresserade sponsorer.