Välkommen till nya WPSE!

Saker och ting ser lite annorlunda ut här. Det var dags för en ny iteration av WPSE, en som är lite närmre WordPress rötter som bloggplattform. I dag är ju WordPress så mycket mer än det, vi pratar trots allt om världens största digitala publiceringsplattform, eller CMS (Content Management System) om du så vill. Inte illa för 18-åringen, inte sant?

För WPSE:s del så är det inte direkt så att vi funnits i 18 år, men väl sedan i april 2017. Då skickades nämligen det första numret av nyhetsbrevet, och den här veckan kommer det 183:e. Bortsett sommar- och vinteruppehåll, och någon enstaka sjukdag, så har nyhetsbrevet nått prenumeranterna varje vecka, sedan dess.

För att göra en lång historia kort så var det dags för lite förändringar. Det är tillbaka till bloggrötterna som sagt och synes, dock utan kommentarsfältet för såvida ingen kan övertyga undertecknad om något annat, så känns det inte som att det är där WordPress-samtalen kommer vara. Den här nya, lite mer bloggiga, iterationen av WPSE kommer få se lite mer innehåll också, mycket tack vare våra härliga sponsorer som fortsätter att möjliggöra tid och energi till det här projektet. (Vill du sponsra?)

Nyhetsbrevet då? Jo, det ska få lite kärlek det med, men i nästa skede. Så länge kan du förvänta dig det senaste från WordPress-världen, med svensk vinkling när det går, varje vecka. Det är förstås fortsatt gratis att prenumerera, så har du inte tecknat en prenumeration gör du det enkelt här nedan.


[forminator_form id=”2725″]

Sommarlovet är över! Nästa vecka kör vi på för fullt igen. Så länge vill jag gärna veta vad ni tycker om nya WPSE, och självfallet höra vad ni vill se mer (eller mindre) av. Släng ett mejl till [email protected] och berätta, eller twittra till @wpsebrevet.

Och tack för att du läste! 🙏🏻

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.