WooCommerce 5.6 är släppt

WooCommerce 5.6 har släppts och det är, som brukligt numera, en mindre version så den ska inte ha sönder något om du uppdaterar från 5.5 (men ta en backup ändå).

Bland nyheterna i WooCommerce 5.6 hittar vi en ny sida för returer, vilken man kan välja att publicera om man vill. Det här är också den enda databasuppdateringen i 5.6, så bli inte orolig när du ser att WooCommerce uppdaterar din databas. I övrigt är det främst uppdateringar till WooCommerce Admin (upp till 2.5.0 av tillägget), samt WooCommerce Blocks (upp till 5.5.1 av tillägget).

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.