WooCommerce 5.7 är släppt (och ett säkerhetshål)

WooCommerce 5.7 är släppt, och det är ännu en liten uppdatering som inte bör ha sönder någonting för dig. Det är främst mindre förändringar och förbättringar, och det mest visuella du ser i WooCommerce 5.7 kommer förstås från utvecklingen av tilläggen WooCommerce Block (upp till version 5.7.0) samt WooCommerce Admin (version 2.6.0).

Om du inte har uppdaterat till WooCommerce 5.7 så är det viktigt att du installerar den säkerhetsuppdatering som skickats ut till alla versioner från 4.0-grenen. Detta kan och bör ha skett automatiskt, men du bör absolut dubbelkolla. Är du mer intresserad av vad som skett så har man skrivit lite mer ingående om detta här. Även WooCommerce Admin har fått en uppdatering till följd av detta, bakdaterad till äldre versioner.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.