WPSE 191: WordPress 5.8.2 försenas

⏰ WordPress 5.8.2 försenas eftersom det fortfarande finns utestående ärenden. Lanseringskandidat blir det först den 2 november, och lansering den 10:e samma månad. Som synes är det inget akut planerat till den här buggfixen, för då hade man förstås inte skjutet på den så länge.

🇺🇸 3 600 personer deltog i WordCamp US förra helgen. Post Status har sammanfattat.

🇳🇮 Det är WordCamp i Nicaragua den här helgen. Lite sent påkommet för dig som vill delta kanske, men kul att se att konferenserna drar igång igen.

🇮🇹 Den 22-23 oktober är det WordCampo Italia.

🚨 Några hyfsat populär tillägg som haft säkerhetshål: Check & Log Email, Easy Social Icons, Modern Events Calendar Lite, Ninja Forms, Permalink Manager Lite, Stripe For WooCommerce, underConstruction, Visual Form Builder, WordPress Download Manager, WPeMatico RSS Feed Fetcher, WP DSGVO Tools, WP Table Builder.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.8.1.

Thord D. Hedengren, redaktör

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.