WooCommerce 5.8 släppt

WooCommerce har uppdaterats, till version 5.8. Det är, som vanligt, en mindre version, så det bör inte hända så mycket när du uppdaterar om du kommer från en någorlunda modern version av tillägget.

Förutom några mindre fixar och buggar som mosats så har REST API:t fått stöd utökats med modified_before och modified_after för produkter, beställningar, och rabattkoder. Det kan tänkas vara användbart om du jobbar mot REST API:t med någon del av din butik.

Databasen har inte fått några förändringar sedan 5.7-grenen, men WooCommerce Admin har några förändringar som kan påverka ifall du kör något tillägg som manipulerar innehållet där. Som alltid är det klokt att testa innan du uppdaterar, och ta gärna en backup med.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.