WPSE 193: WordPress 5.9 får klartecken

🆗 Klartecken för så gott som allt till WordPress 5.9.

🪰 Vill du hjälpa till att mosa buggar i WordPress 5.9 så finns det flera bug scrub-tillfällen kvar.

🛒 Första betan för WooCommerce 5.9 har släppts. Det är förstås uppdateringar av blocken och admin, men det är först i nästa stora version som WooCommerce Admin är en del av projektet, fullt ut, som vi berättade förra veckan.

🇪🇺 WordCamp Europe i Porto nästa år behöver organisatörer. Ansök här.

🚨 Några lite större tillägg som har haft säkerhetshål och måste uppdateras: 404 to 301, Brizy, Header Footer Code Manager, Loco Translate, Post Expirator, Similar Posts, WCFM, WP Fastest Cache, wpDiscuz, YOP Poll.

💙 Den senaste versionen av WordPress är 5.8.1.

Thord D. Hedengren, redaktör

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.