Jetpack vill göra det lättare för byråer

Jetpack, som ägs och drivs av Automattic och WordPress.com, har utannonserat en ny tjänst för byråer, som gör det möjligt att övervaka alla kunder som använder Jetpack-tjänster på en och samma plats. Det betyder också att du, som byrå, kan erbjuda Jetpacks tjänster såsom exempelvis backup och övervakning, utan att kunden behöver registrera ett eget WordPress.com-konto och koppla samt köpa tjänsten själv. Det är, som många säkerligen fått erfara, inte alltid det lättaste att få en kund att göra, ett problem som Jetpack nu vill lösa med sin nya tjänst Jetpack Licensing for Agencies and Professionals. Tjänsten, som är i öppen beta, är gratis att ansöka till. Hoppar du på den nu så får du 25% rabatt på Jetpacks tjänster, och kopplar du tio eller fler betalande kunder innan året är slut så stiger rabatten till 35%.

Läs mer här.

Jetpack har inte det bästa ryktet bland WordPress-utvecklare. Länge var det ett ganska tungt tillägg att köra, men det har utvecklats genom åren, och även om det är lite everything and the kitchen sink över det hela, så är det förstås stabilt vad det gäller just säkerhetskopiering och övervakning. Det här draget kommer knappast göra att färre byråer väljer Jetpack, snarare än andra lösningar som kanske är bundna till en specifik hostingleverantör.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.