WooCommerce 5.9 är släppt

Det är dags att uppdatera WooCommerce igen. Den här gången är det version 5.9 som har släppts, och det är återigen en liten uppdatering. Främst är det WooCommerce Admin som har uppdaterats hela vägen upp till 2.8.0, samt WooCommerce Blocks som nu är i linje med version 6.1. Det här är den sista stora versionen som har WooCommerce Admin som feature-tillägg, framöver blir det en del av WooCommerce och utvecklas därmed inte parallellt längre.

Andra nyheter inkluderar buggfix för schemaläggning kring obetalda ordrar, cache för variabla produkter, och ett udda scenario för skatteort. Du kan nu även ta bort e-postadresser för ordrar via REST API:t, och om du letar tjänster i Marketplace-delen så har den fått lite uppdaterad design.

Som alltid är det klokt att ta en backup samt testa ordentligt i en testmiljö innan du uppdaterar WooCommerce. Det är dock inga större förändringar här, och inga sådana i databasen, så WooCommerce 5.9 är att se som en säker uppdatering att köra.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.