200 nummer av nyhetsbrevet WPSE

I dag skickas det tvåhundrade numret av nyhetsbrevet WPSE!

Det är en lätt svindlande siffra, för det betyder att jag, med lite hjälp från vänner, har bevakat WordPress-världen åt er sedan 2017. Nummer 1 skickades den 20 april 2017, och finns numera att beskåda här på sajten med. Vi närmar oss alltså fem år av nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet WPSE utkommer som bekant på fredagar, nästan varje vecka, året om. Tidigare var det torsdagar, och ibland blir det så nu med, men oftast är det fredag runt lunch som gäller. Vi tar ledigt ibland, runt sex veckor varje sommar, och ett par veckor runt jul och nyår. Det tvåhundrade numret är för övrigt inte årets sista, det blir nummer 201.

Jag skulle vilja tacka Helena, Anders, och Emma för stödet genom åren.

WPSE hade inte klarat sig så här länge utan våra vänliga sponsorer. Det har varit många genom åren, för många att lista här utan att gräva djupt i arkiven, men jag tror och hoppas att de vet att jag – och förhoppningsvis ni läsare – är djupt tacksamma för stödet. Vill du sponsra? Läs mer här.

Det finns gott om planer för WPSE, men pandemin satte lite käppar i hjulet för många av dem. Förhoppningsvis finns det tid och möjlighet att realisera några av idéerna under 2022.

Tills dess, grattis till 200 nummer! Vi ses i inkorgen.

👋🏻 Missa inget viktigt – prenumerera på WPSE, det är gratis och garanterat spamfritt.

Namn

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.