WordPress 5.8.3 släppt

Vi tar en liten paus från ledigheten eftersom WordPress har fått en säkerhetsuppdatering, och det får man bara inte missa. WordPress 5.8.3 täpper till fyra potentiella säkerhetshål och bör ha installerats automatiskt. Man har även uppdaterat äldre versioner av WordPress, alla från 3.7 och uppåt som kan ta emot automatiska uppdateringar har fått sig en versionsbump.

Som alltid är det en bra idé att dubbelkolla så att säkerhetsuppdateringen har installerats som förväntat, i synnerhet om du har webbplatser som kör äldre versioner av WordPress.

Missa ingenting, teckna en prenumeration på nyhetsbrevet WPSE! Utkommer en gång i veckan, garanterat spamfritt. 💙

Genom att teckna en prenumeration godkänner du att vi får skicka vårt nyhetsbrev till dig i enlighet med vår integritetspolicy. Var inte orolig, du kan avsluta prenumerationen närhelst du vill och vi spammar eller säljer inte din adress vidare.